nieuws

In het oktobernummer van Ons Amsterdam

dgadgyasgyudyuaewyu kleinDe redactie is weer bezig met een prachtig nummer. Dit nummer verschijnt omstreeks vrijdag 5 oktober. Wat u ervan kunt verwachten leest u hieronder.

Wilt u het komende nummer thuis ontvangen?

Profiteer dan vóór donderdag 20 september van onze introductieaanbieding: 1 jaar Ons Amsterdam van € 57,99 voor slechts € 29,95 én cadeaus!

Ook leuk om cadeau te geven.

Lees meer...

90 jaar Amsterdams Gemengd Koor


Het Amsterdams Gemengd Koor: 90 jaar gezelligheid maar ook ambitie 

In november viert Het Amsterdams Gemengd Koor haar 90-jarig bestaan met een jubileumconcert in Het Concertgebouw.  Het koor, ooit begonnen als ‘Zang na Studie’, is een opmerkelijke schakel in de rijke Amsterdamse koorgeschiedenis. Het 90-jarig jubileum wordt gevierd met een cadeau aan de stad Amsterdam. 

Lees meer...

Amsterdammers pakken steeds vaker de taxi naar Schiphol

taxiBijna 70 miljoen reizigers maken jaarlijks gebruik van Schiphol. Uiteraard weten ook vele Amsterdammers Schiphol te vinden voor zowel zakelijke reizen als voor het reizen naar een vakantiebestemming. Enkel de reis naar Schiphol zorgt nog wel eens voor hersenkrakers.

Parkeren is duur en om meerdere koffers mee te nemen in het OV is ook niet altijd even makkelijk. Daarnaast heeft het treinstation van Schiphol regelmatig last van storingen met de nodige stressvolle vertragingen als gevolg.

Lees meer...