EuropArtFair 2022: Kunst kijken en kopen in Amsterdam

Op de EuropArtFair ziet u kunst van nu, uit een Europa van nu, op een vooruitstrevende manier. Van 30 september tot en met 2 oktober vindt de EuropArtFair 2022 plaats in de Gashouder, Westergas in Amsterdam. Dit industriële en monumentale gebouw contrasteert prachtig met hedendaagse, moderne kunst.

De EuropArtFair is uniek in Nederland want u krijgt een overzicht van zorgvuldig geselecteerde hedendaagse beroepskunstenaars uit heel Europa. Ervaar de kunst én ontmoet de makers! Geballoteerde kunstenaars uit maar liefst 19 verschillende landen zijn zelf aanwezig om hun kunst te tonen en te verkopen.

Dompel u onder in hun kunst en hun verhalen, ga met kunstenaars in gesprek of drink samen een glas wijn. De kunstenaars betalen geen commissie aan de organisatie waardoor de gemiddelde prijs een stuk lager ligt dan bij andere professionele kunstbeurzen. Op de EuropArtFair vindt u objecten in brons, steen, keramiek en glas, schilderijen, tekeningen, grafiek, textiel en fotografie.

Samenwerking AVROTROS
Op de VIP-avond vrijdag 30 september wordt door Lucas de Man de winnaar bekend gemaakt van de AVROTROS MUZE coverwedstrijd. Hij of zij mag ook enkele kunstwerken exposeren op de EuropArtFair 2022. Verder zal er een presentatie zijn van alle inzendingen van de wedstrijd.

Gratis toegang beursweekend en korting op VIP-preview
Lezers van Ons Amsterdam mogen gratis naar het beursweekend en krijgen 50% korting op een VIP-ticket. KLIK HIER voor je ticket(s). 

Delen:

Rubriek:
Van onze partners

Gerelateerd

Panorama Amsterdam: een levende geschiedenis van de stad
Panorama Amsterdam: een levende geschiedenis van de stad
Van onze partners 9 januari 2023
Zeur Niet! De musicals van Annie M. G. Schmidt en Harry Bannink in het Allard Pierson
Zeur Niet! De musicals van Annie M. G. Schmidt en Harry Bannink in het Allard Pierson
Van onze partners 14 september 2022
Amsterdam, creatieve stad in het Allard Pierson
Amsterdam, creatieve stad in het Allard Pierson
Van onze partners 9 maart 2022