De Grote Amsterdam Quiz 2023

Wat is de langste straat van Amsterdam? Wat gaat er op een broodje halfom? En wat weet je over bekende Amsterdamse muzikanten? Ons Amsterdam is dit jaar weer organisator van De Grote Amsterdam Quiz. Speel tussen 1-15 oktober gratis mee met de voorrondes op een van de ruim 85 locaties in en rond Amsterdam.  

Deze quiz wordt jaarlijks georganiseerd rond de verjaardag van de stad op 27 oktober, om zo toe te werken naar de 750ste verjaardag van Amsterdam in 2025. Maak een team van 4 personen en meld je vanaf 28 augustus aan. Alle deelnemende locaties vind je op amsterdam750.nl/quiz. Je kunt meespelen bij o.a. cafés, buurtcentra, bibliotheken en culturele organisaties in alle stadsdelen. Je kunt je aanmelden voor de quiz bij de locatie zelf.

Gewonnen? Per locatie mag het winnende team door naar de finale, die op 27 oktober 2023, de verjaardag van de stad, plaatsvindt in H’Art (Hermitage). De finale wordt live uitgezonden op AT5. Er zijn mooie prijzen te winnen en natuurlijk verdien je met je team ook eeuwige roem als Amsterdam-kenners van het jaar!

De Grote Amsterdam Quiz wordt mogelijk gemaakt door:
Amsterdam 750, amsterdam&partners, AT5, Ons Amsterdam, OBA, gemeente Amsterdam en alle deelnemende locaties.

Delen:

Rubriek:
Actueel

Gerelateerd

13 mei 1988 – Chet Baker valt uit het raam
13 mei 1988 – Chet Baker valt uit het raam
Actueel 13 mei 2023
Ons Amsterdam Podcast – dé podcast over Amsterdamse geschiedenis
Ons Amsterdam Podcast – dé podcast over Amsterdamse geschiedenis
Actueel 12 april 2023
Doet u mee aan een lezersonderzoekje?
Doet u mee aan een lezersonderzoekje?
Actueel 3 maart 2023