Steeds meer Amsterdammers kiezen er dan ook voor om te reizen met de taxi naar Schiphol. Het reizen met de taxi heeft een aantal voordelen, zoals:

Reizen voor een vast en laag bedrag

Makkelijk is dat je van te voren de vergoeding van de taxirit afspreekt. Zo kom je niet voor verrassingen te staan. Op de website van Taxi2Airport kun je zelf kiezen met welk model auto je vervoerd wordt, waardoor je zelf ook nog invloed hebt op het tarief. Handig is ook dat je vooraf via de website betaalt en dat alle administratie vooraf geregeld is.

Voldoende ruimte

Reis je met je gezin of een andere groep? Dan is het meenemen van koffers een heel karwei. De taxi biedt hier dan uitkomst. Op basis van de hoeveelheid koffers en passagiers krijgt u een bijpassende taxi aangeboden. Denk hierbij o.a. aan een Sedan, een minibusje of zelfs een Tesla.

Geen stress

De taxi is het meest praktische vervoersmiddel om naar het vliegveld te reizen. Je wordt netjes bij Schiphol afgezet, nadat je thuis bent opgehaald. Daarnaast maakt de chauffeur gebruik van navigatie om eventuele files en werkzaamheden aan de weg te omzeilen.

Meer weten voor jouw volgende vliegreis? Taxi2Airport is een Nederlandse internationaal opererend organisatie gespecialiseerd in vervoer naar luchthavens. Bezoek de website voor meer informatie of het inboeken van uw taxirit naar Schiphol.